Toimitamme 24 tunnin sisällä - Yli 40 euron tilaukset ilman toimituskuluja. 

Kuivaa ruokaa

€29.90
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 1183 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Tässä kirjassa esitellään hyviksi havaitut ruoka-aineiden kuivatusmenetelmät. Ohjeet sopivat yhtä hyvin retkiruoan tekemiseen kuin kotipuutarhan antimien säilömiseenkin.

Kirjan ohjeilla voi kuivata kaikenlaisia ruoka-aineksia helpoimmista eli hedel-mistä, juureksista ja sienistä vaativimpiin eli kalaan, lihaan ja kananmunaan. Kirjasta löytyy myös ohjeet energiapatukoiden tekemiseen ja kuivurin rakenta-miseen sekä reseptejä hyvän ja säilyvän retkiruoan valmistamiseen.

Kirjan tekijä Eric Tornblad on innokas retkeilijä, joka on melonut kajakilla kak-sitoistavuotiaasta ja vaeltanut Ruotsissa ja Nepalissa. Tähän kirjaan Eric on koonnut monen vuoden kokemuksensa retkiruoan valmistamisesta itse kuiva-tuista raaka-aineista. Eric on kirjoittanut myös kirjan Fjällmat (Calazo 2014), jossa valmistetaan tästä kirjasta tutuista aineksista helppoja ruokalajeja.
Tunnus/ISBN:
9789188335746

Nämäkin tuotteet saattavat kiinnostaa sinua
Muut ostivat myös nämä tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi