Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

Nuotioruokaa - Tulella kokkaajan käsikirja - Välineet, menetelmät ja reseptit

€30
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 1029 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Tämä kirja käsittelee jotain yksinkertaista ja suurenmoista ruoan valmistamista nuotiolla. Vain harvat ilmiöt synnyttävät meissä samanlaista tyytyväisyyttä kuin tuli, ruoka ja luonto. Leirinuotiolla kokkailussa yhdistyvät niiden lisäksi myös slow lifen keskeiset elementit - olla läsnä, antaa asioiden ottaa aikansa ja puuhata yhdessä ystävien kanssa.

Kirjamme esittelee tavallisimmat ruoanlaittotulet, kuten kekonuotio, tähtinuotio, pagodi ja metsästäjän liesi. Kirjan vinkeillä opit käyttämään muurinpohjapannua, grilliritilää, halsteria ja valurautapataa. Käymme läpi myös erikoisempia tapoja valmistaa ruokaa kuten kivellä paistaminen, teltassa savustaminen, hiilloksella kypsentäminen ja hauduttaminen kuopassa kuumien kivien avulla.

Kirjan lopusta löydät reseptikokoelman, jossa riittää ohjeita porokeitosta kokonaisen kanan kypsentämiseen hiilloksen lämmössä. Vain oma makusi ja mielikuvituksesi voivat asettaa rajoja kokkailulle ja herkuttelulle. Oletko jo kokeillut paistanut pullia hiilloksella tai pizzaa kuumalla kivellä? Maukkaita retkiä!

Kirjoittaja Eric Tornblad on retkikokki ja yrittäjä, joka on kirjoittanut Calazolle myös kirjat Kuivaa ruokaa (2016), Vaellusruokaa (2018) ja Vaivatonta retkiruokaa (2021). Kirjan kuvat on ottanut valokuvaaja Ida Olsson, joka käyttää jokaisen vapaan hetkensä luonnossa. Hän ylläpitää suosittua Instagram-tiliä Iskogochmark.
Tunnus/ISBN:
9789188335975

Suositellut tuotteet
Muut ostivat myös nämä tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi