Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

Kuinka voin palauttaa tuotteen?

Jos haluat vedota peruuttamisoikeuteesi, sinun on ilmoitettava siitä meille 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Ota yhteys osoitteeseen info@calazo.fi

 

Pakkaa tuote samaan pakettiin, jossa se tuli. Voit käyttää myös muuta pakkausta, mikäli alkuperäinen on kadonnut. Tärkeintä on, että pakkaat palautettavan tuotteen hyvin ja liität mukaan lähetysilmoituksen tai sen sisältämät tiedot: tilauksen numero ja asiakkaan yhteystiedot. Jos nämä tiedot puuttuvat, emme tiedä, kuka tuotteet palautti.

 

Lähetä paketti osoitteeseen:

Celog

Libro Ringväg 3

SE 752 28 Uppsala

Sverige

 

Mitä tapahtuu laskulle tai maksulle palauttaessani tuotteen?

Jos olet valinnut maksun laskulla, siirrä laskun eräpäivää eteenpäin. Teet tämän helposti klarna.fi -sivustolla.

 

Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, summa hyvitetään palautetuista tuotteista ja Klarna lähettää sinulle päivitetyn laskun sähköpostitse. Jos tilaus on jo maksettu, Klarna ottaa sinuun yhteyttä palautusta varten 14 päivän kuluessa.

 

Jos olet lähettänyt palautuksen yrityksen edustajana, sinun on maksettava lasku tavalliseen tapaan. Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, Klarna lähettää hyvityslaskun.

 

Vaihto

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Voit vaihtaa tilalamasi tuotteen toiseen palauttamalla sen palautusehtojemme mukaisesti ja tilaamalla haluamasi tuotteen.

 

Peruuttamisoikeutta ei sovelleta

Peruuttamisoikeus ei koske ladattavia tuotteita, koska niitä ei luonteensa vuoksi voida palauttaa. Oikeus ei koske myöskään viallisia tai virheellisiä tuotteita, mutta niistä voi reklamoida.

Tuote on lisätty ostoskoriisi