Toimitamme 24 tunnin sisällä - Yli 40 euron tilaukset ilman toimituskuluja. 

Vaellusruokaa - 84 reseptiä helppoa, energiapitoista ja säilyvää retkiruokaa

€29.90
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 168 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Vaellusruoan tulee olla kevyttä kantaa, mahtua pieneen tilaan ja säilyä rinkan pohjalla päiväkausia. Jokaisen aterian on annettava tarpeeksi energiaa toipuaksesi päivän rasituksista ja pystyäksesi jatkamaan taivalta. Herkullisilla aterioilla saadaan nostatettua vaikeuksien koettelemaa mielialaa.

Kaikki tämän kirjan reseptit on sovellettu vaellusoloihin. Kirja keskittyy neuvomaan, kuinka saat koottua ateriat itse alusta alkaen kuivaamalla osan ruoka-aineista ja etsimällä muut resepteihin sopivat ainekset ruokakaupoista. Saat tietoa aterioiden suunnittelun tärkeydestä, ainesten ennakkovalmistelusta kotona ja niiden pakkaamisesta.

Reseptit on jaoteltu niiden valmistamiseen kuluvan ajan mukaan: joihinkin tarvitsee lisätä vain kiehuvaa vettä, jotkut valmistuvat viidessä tai viidessätoista minuutissa, loput vaativat puolen tunnin valmistusajan. Lisäksi kirja neuvoo välipaloista ja jälkiruoista sekä leivonnasta vaellusoloissa.
Tunnus/ISBN:
9789188335968

Nämäkin tuotteet saattavat kiinnostaa sinua
Muut ostivat myös nämä tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi