Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

På fjälltur Arjeplogsfjällen

€19
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 116 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Calazos fjällklassiker är en serie av böcker om svenska fjällen som har gått ur tryck hos andra förlag men som vi tror fortfarande är intressanta för dagens fjällvandrare.  Vi vill med den här serien låta klassiska fjällböcker leva vidare och bli tillgängliga för nya läsare. Det allra mesta av innehållet i böckerna är giltigt än i dag, även om vissa av böckerna kom ut för ganska många år sedan.

I serien ingår sex guideböcker av författaren och fotografen Claes Grundsten. Få personer kan mäta sig med Claes Grundsten när det kommer till kunskaper om sven­ska fjällen. Med sina storslagna bilder och djup­lodande guideböcker har Claes i över trettio års tid inspirerat oss och bidragit till hur vi ser på fjällen och fjällvandring.

På fjälltur: Arjeplogsfjällen gavs ut första gången 1999. Vid sidan av en beskrivning av Kungsledens etapper mellan Kvikkjokk och Adolfström innehåller den här guideboken en unik samling turer i det relativt sällan besökta fjällområdet väster om Adolfström. Fakta i den här boken gäller de förutsättningar som rådde när boken gavs ut 1999.

Böcker av Claes Grundsten i serien fjällklassiker:
På fjälltur Abisko Kebnekaise
På fjälltur Arjeplogsfjällen
På fjälltur Kungsleden
På fjälltur Padjelanta Sulitelma
På fjälltur Sarek På fjälltur Vindelfjällen
Tunnus/ISBN:
9789189079472

Tuote on lisätty ostoskoriisi