Toimitamme 24 tunnin sisällä - Yli 40 euron tilaukset ilman toimituskuluja. 

På fjälltur Vindelfjällen

€19
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 111 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Calazos fjällklassiker är en serie av böcker om svenska fjällen som har gått ur tryck hos andra förlag men som vi tror fortfarande är intressanta för dagens fjällvandrare. Vi vill med den här serien låta klassiska fjällböcker leva vidare och bli tillgängliga för nya läsare. Det allra mesta av innehållet i böckerna är giltigt än i dag, även om vissa av böckerna kom ut för ganska många år sedan.

I serien ingår sex guideböcker av författaren och fotografen Claes Grundsten. Få personer kan mäta sig med Claes Grundsten när det kommer till kunskaper om sven­ska fjällen. Med sina storslagna bilder och djup­lodande guideböcker har Claes i över trettio års tid inspirerat oss och bidragit till hur vi ser på fjällen och fjällvandring.

På fjälltur: Vindelfjällen gavs ut första gången 1998. Boken beskriver Kungsledens etapper längs sträckan Adolfström–Ammarnäs–Hemavan, samt fristående turer i fjällen runt Ammarnäs och Hemavan. Fakta i den här boken gäller de förutsättningar som rådde när boken gavs ut 1998.

Böcker av Claes Grundsten i serien fjällklassiker:
På fjälltur Abisko Kebnekaise
På fjälltur Arjeplogsfjällen
På fjälltur Kungsleden
På fjälltur Padjelanta Sulitelma
På fjälltur Sarek På fjälltur Vindelfjällen
Tunnus/ISBN:
9789189079557

Tuote on lisätty ostoskoriisi