Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

På fjälltur Kungsleden

€19
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 107 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Calazos fjällklassiker är en serie av böcker om svenska fjällen som har gått ur tryck hos andra förlag men som vi tror fortfarande är intressanta för dagens fjällvandrare. Vi vill med den här serien låta klassiska fjällböcker leva vidare och bli tillgängliga för nya läsare. Det allra mesta av innehållet i böckerna är giltigt än i dag, även om vissa av böckerna kom ut för ganska många år sedan.

I serien ingår sex guideböcker av författaren och fotografen Claes Grundsten. Få personer kan mäta sig med Claes Grundsten när det kommer till kunskaper om sven­ska fjällen. Med sina storslagna bilder och djup­lodande guideböcker har Claes i över trettio års tid inspirerat oss och bidragit till hur vi ser på fjällen och fjällvandring.

På fjälltur: Kungsleden gavs ut första gången 2008 och blev då den första kompletta beskrivningen av Kungsledens hela sträckning mellan Abisko och Hemavan. Den boken var i sin tur baserad på Claes Grundstens tre uppskattade böcker om Kungsleden som kom ut mellan 1988 och 1995. Fakta i den här boken gäller de förutsättningar som rådde vid senast reviderade utgåvan 2010.

Böcker av Claes Grundsten i serien fjällklassiker:
På fjälltur Abisko Kebnekaise
På fjälltur Arjeplogsfjällen
På fjälltur Kungsleden
På fjälltur Padjelanta Sulitelma
På fjälltur Sarek
På fjälltur Vindelfjällen
Tunnus/ISBN:
9789189079496

Muut ostivat myös nämä tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi