Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

Villin luonnon puuhakirja - Hirvenpapanaherkuista muurahaisjuhliin

€20
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 1021 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Tehdäänkö puolukkaherkkua vai pidetäänkö etanakisa?

Tämä kirja auttaa sinua pitämään hauskaa luonnossa. Se on täynnä vinkkejä, mitä kaikkea voit tehdä ulkona, kotisi lähistöllä: järjestää muurahaisjuhlat, piirtää voikukilla, auttaa mehiläisiä ja leikkiä piilosta väärinpäin. Se sisältää puuhia, leikkejä, kylvöohjeita ja reseptejä sekä kiehtovaa tietoa suurista ja pienistä ötököistä. Opit myös kulkemaan polulla aivan äänettömästi. Kirja on jaettu vuodenaikojen mukaan neljään osaan, mutta monia puuhia voit tehdä milloin vaan. Selaa, lue ja ota kirja mukaasi ulos. Toivotamme sinulle monia hienoja retkihetkiä!

Karin Runesson on biologi ja toimittaja. Hänelle on kaksi lasta, ja hän toimii Ruotsin luonnonsuojeluliiton lapsi- ja perhetoiminnan johtajana. Emilie Bergman on kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hän haluaa herättää keskustelua normeista, sukupuolten tasa-arvosta, demokratiasta ja ympäristöstämme. Mikko Lamminpää on retkeilytoimittaja, partiojohtaja ja reippaan pojan isä. Hän kantaa repussaan jänniä yllätyksiä ja herkullisia eväitä.
Tunnus/ISBN:
9789188779397

Suositellut tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi