Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

Tunturivaellus - Suuri vaeltajan käsikirja

€30
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 106 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Lähde tunturiin

”Nelipäiväisellä Abiskon telttaretkellä kantamukseni painoi 34 kiloa vuonna 1989. Retki oli hieno, mutta taakka kipeytti polveni. Kun kävin samanlaisella vaelluksella tehdessäni tätä kirjaa, kantamukseni painoivat kuvausvälineet mukaan luettuina vain 16 kiloa.” - Staffan Ekholm varusteet luvussa

Tunturissa patikoiminen houkuttaa jälleen. Monet vaeltajista ovat tunturissa ensimmäistä kertaa elämässään. Tunturivaellus sopiikin kaikille, ei vain retkikonkareille, mutta tiedot ja taidot auttavat nauttimaan enemmän uusista elämyksistä.

Tämä kirja sisältää kaikki tiedot, joita tunturivaeltaja tarvitsee. Siinä kerrotaan, miten kokeneet vaeltajat toimivat eri tilanteissa, miten varusteet kannattaa valita, miten teltan saa pystyyn kovassa tuulessa ja mitkä tunturialueet ovat kaikkein upeimpia.

– Sopivat vaelluskohteet

– Tunturin kasvit ja eläimet

– Varusteiden valinta

– Kuorman keventäminen

– Vaeltaminen lasten kanssa

– Kartan ja kompassin käyttö

– Turvallisuus

– Ruoan valmistus tunturissa

Staffan Ekholm on työskennellyt vuosia eri ulkoilulajien parissa muun muassa opettajana, melonta- ja kiipeilyohjaajana ja elokuvatuottajana. Hänellä on luontoseikkailuihin keskittyvä opaspalveluyritys. Calazo on julkaissut häneltä kaksi melontaopasta.

Mikko Lamminpää työskenteli pitkään Retken päätoimittajana ja Luontokeskus Haltian näyttelytuottajana. Hän on toiminut melonta-oppaana Pohjois-Amerikassa ja johtanut vaelluksia ympäri Pohjolaa. Hän tuottaa matkailupalveluita ja Calazon karttoja.
Tunnus/ISBN:
9789188335753

Suositellut tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi