Toimitamme 24 tunnin sisällä - Yli 40 euron tilaukset ilman toimituskuluja. 

Vaeltajan tunturikasvio - 200 tunturikasvia ja niiden kasvuympäristöt

€29.90
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 430 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tunturikasvimme jaksavat yllättää yhä uudelleen kyvyllään selviytyä pitkästä talvesta ja innollaan puhjeta kukkaan mitä ankarimmassa kasvu­ympäristössä. Usein juuri kasvien väriloisto jää kirkkaimpana muistona mieliimme vaelluksistamme.

Tämä kasvio esittelee 200 yleis­tä ja harvinaisempaakin kasvilajia, jotka esiintyvät Pohjolan tuntureilla. Valo­kuvien ja kasvikuvausten lisäksi kirja antaa vinkkejä, kuinka lähilajit erotetaan toisistaan.

Kirjoittajat ovat luoneet innostavan ja värikylläisen oppaan tunturivaeltajan näkökulmasta. Ainutlaatuinen värihakemisto nopeuttaa kukkien värien perusteella tehtävää lajitunnistusta. Kasveista esitetään niiden suomen-, ruotsin- ja norjankieliset sekä tieteelliset nimet.

Kirja antaa perustiedot tuntureiden erilaisista kasvuympäristöistä ja kertoo, kuinka kasvit ovat sopeutuneet tuntureiden mataliin lämpö­tiloihin ja myrskytuuliin. Teoksen ovat toimittaneet Suomen oloihin Mikko Lamminpää ja FT Anne Muola.

 
Tunnus/ISBN:
9789188335944

Tuote on lisätty ostoskoriisi