Toimitamme 24 tunnin sisällä - Yli 40 euron tilaukset ilman toimituskuluja. 

Kuivaa ruokaa - Kuivaa retkiateriasi ja säilö metsien ja puutarhan herkut

€29.90
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 3589 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tässä kirjassa esitellään hyviksi havaitut ruoka-aineiden kuivatusmenetelmät. Ohjeet sopivat yhtä hyvin retkiruoan tekemiseen kuin kotipuutarhan antimien säilömiseenkin.

Kirjan ohjeilla voi kuivata kaikenlaisia ruoka-aineksia helpoimmista eli hedel-mistä, juureksista ja sienistä vaativimpiin eli kalaan, lihaan ja kananmunaan. Kirjasta löytyy myös ohjeet energiapatukoiden tekemiseen ja kuivurin rakenta-miseen sekä reseptejä hyvän ja säilyvän retkiruoan valmistamiseen.

Kirjan tekijä Eric Tornblad on innokas retkeilijä, joka on melonut kajakilla kak-sitoistavuotiaasta ja vaeltanut Ruotsissa ja Nepalissa. Tähän kirjaan Eric on koonnut monen vuoden kokemuksensa retkiruoan valmistamisesta itse kuiva-tuista raaka-aineista. Eric on kirjoittanut myös kirjan Fjällmat (Calazo 2014), jossa valmistetaan tästä kirjasta tutuista aineksista helppoja ruokalajeja.
Tunnus/ISBN:
9789188335746

Nämäkin tuotteet saattavat kiinnostaa sinua

Tuote on lisätty ostoskoriisi