Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

Helsingin seudun retkeilyopas

€30
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 418 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Kaupunkiluonnon innostavia helmiä

Helsinki naapureineen tarjoaa upeat maisemat ja mahtavat polkureitistöt. Keskuspuistojen ja kahden kansallispuiston lisäksi valittavana on monimuotoista urbaania luontoa, kiehtovaa kulttuurihistoriaa, upeita Suomenlahden rantamaisemia ja aavistus erämaita.

Kirja esittelee Helsingin ja ympäristökuntien alueelta 50 innostavinta päiväretkireittiä, jotka ovat pituudeltaan 3-20 kilometriä. Reittejä voi halutessaan pätkiä lyhyemmiksi tai yhdistää pidemmiksi retkiksi. Reittejä on seuraavista kunnista: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Vihti, Vantaa, Tuusula, Sipoo, Järvenpää, Nurmijärvi ja Hyvinkää. Monen mielestä hienointa on, että reiteille pääsee julkisilla yhteyksillä. Kirja esittelee reitit ja niiden ympäristön historiaa, kulttuuria ja palveluita. Reittikarttojen QR-koodin skannaamalla voit ladata kartan puhelimeesi ja seurata siltä kulkuasi.

Mira Lainiola, FM, työskentelee Helsingin kaupungilla ympäristöasiantuntijana ja nauttii lähiluonnosta yhdessä lastensa ja ystäviensä kanssa.

Mikko Lamminpää, KTM, toimittaa Calazon retkioppaat ja -kartat sekä patikoi, pyöräilee, meloo ja hiihtää lähiluonnossa, mökkimaisemissa ja Lapin selkosilla.

Tommi Sirviö, FM, luonnonmaantieteilijä, opettaa maantietoa ja biologiaa sekä viettää lähes kaiken vapaa-aikansa reppuretkillä. Hän on kirjoittanut Calazolle Nuuksion, Repoveden, Pohjois-Karjalan, Hossan ja Pohjois-Lapin retkeilyoppaat.
Tunnus/ISBN:
9789189541009

Suositellut tuotteet
Muut ostivat myös nämä tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi