Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

Sarek vinterguide

€20
Norm. €27. Säästät €7 (26%)
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 2227 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

En tur i Sareks nationalpark finns med på varje fjällentusiasts önskelista. Den här boken beskriver ett 40-tal toppturer, med fokus på utförsåkning. Du som hellre går på turskidor får tips på några klassiska rutter genom nationalparken. Ett specialkapitel i boken ägnas åt den mest storslagna och alpina turen i landet – Stora Sarektraversen, denna över 2 mil långa kamvandring sträcker sig över många av de högsta topparna i området.

Du behöver inte vara en erfaren alpinist för att gå på tur i Sarek. De flesta dalgångarna är lätta att ta sig fram i med turskidor och pulka. I boken får du detaljerad information om 28 dagsetapper, uppdelade på fyra turförslag – från tryggt och lätt längs Kungsleden till långturer förbi alla de stora massiven.

– Förslag på skidturer i Sareks dalar med tips på lämpliga dagsetapper och lägerplatser

– Beskrivningar av ett 40-tal toppturer i massiven Pårte, Ähpár, Skårki, Sarek, Ålkatj och Ruohtes

– Genomgång av Sveriges tuffaste alpina utmaning – Stora Sarektraversen

– Information om olika utgångspunkter och råd kring fjällsäkerhet ur ett Sarekperspektiv.

De tre författarna Joel Karlberg, Petter Lämås och Josef Larsson spenderade 90 dagar utan avbrott på plats i Sarek för att täcka in vintersäsongens alla skiftningar. Detta är deras debut som författare.

 
Tunnus/ISBN:
9789197818025

Suositellut tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi