Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

Pilgrimsvandra till Santiago de Compostela

€33
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 764 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Det här är en rejält reviderad utgåva av vår populära bok om världens mest vandrade led. I den här upplagan av boken har författaren lagt till de tre etapper som leder ut till Kap Finisterre vid Atlantkusten, samt utökat informationen om härbärgena längs hela vandringen.

När du knyter på dig kängorna och börjar din vandring västerut mot Santiago de Compostela tar du också ett steg in i den Iberiska halvöns kulturhistoria. Genom århundradena har miljontals pilgrimer gjort samma vandring, funnit stillheten i samma kapell och släckt sin törst ur samma källor.

I den här boken kan du läsa om El Camino Francés, den pilgrimsled som startar på franska sidan av Pyrenéerna i den lilla staden Saint Jean Pied de Port. Detta är den populäraste och mest kända pilgrimsleden i världen. El Camino är upptagen på UNESCO:s världsarvslista sedan 1993.

Författaren Ulf Luthman har vandrat de 800 kilometrarna till Santiago de Compostela hela tre gånger och känner väl till pilgrimsvandrarens behov. Till exempel kan du alltid läsa dig till hur långt det är till nästa stad eller härbärge, så att du kan avgöra om du ska stanna eller vandra en bit till. Stor vikt läggs också vid att du som vandrare ska få den historiska och kulturella bakgrunden till det du ser längs vägen, för att berika och fördjupa din upplevelse.

Förordet i boken är skrivet av Owe Wikström, författare till bland annat Långsamhetens lov och Ikonen i fickan.

”Min konklusjon är at dette er en av de beste caminobøkene jeg har hatt til gjennomsyn”

Eivind Luthen, chef för det norska Pilegrimskontoret i Oslo

 

 
Tunnus/ISBN:
9789189541122

Suositellut tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi