Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

Barnens fjällbok – En handbok för unga fjällvandrare

€20
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 1317 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Ska vi lura en mygga eller gå på topptur?  

I den här boken får du lära dig massor om fjällen! Här blandas finurliga friluftstips med spännande fakta om renar, glaciärer, fjällbäckar och Sveriges högsta berg. Du hittar också recept på fjällmellis, kul lekar för kvällar i tältet och så får du såklart lära dig att tyda kartans krumelurer. Visste du förresten att fjällen bildades långt innan dinosaurierna fanns på jorden?

Barnens Fjällbok är skriven av Karin Runesson och illustrerad av Emilie Bergman. Karin är biolog och frilansskribent som gärna skriver om natur och friluftsliv för både barn och vuxna. Emilie är illustratör och grafisk formgivare som gillar att vara i fjällen året om. För Calazo har Karin och Emilie tidigare gjort den mycket populära Barnens utebok. Karin har även skrivit guideboken Vandra kring Falun & Borlänge.

"Jag är otroligt förtjust i den här boken. Den är redig och tydlig men ändå intressant och lockande. Karin Runesson förklarar så bra sådant som kan vara svårt att förstå. Och Bergmans bilder och formgivningen stödjer förståelsen på ett föredömligt sätt." – Cilla Dalén, Faktabok.se

"En väl avvägd sammanställning av fjällkunskap, praktiska tips och fjällarter att längta efter. Snygga illustrationer med mycket att upptäcka i bilderna och lockande fakta." – Naturmorgon i P1
Tunnus/ISBN:
9789189541825

Muut ostivat myös nämä tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi