Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

Linnansaaren kansallispuisto 1:25 000

€19
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 632 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Saimaannorpan vesillä - Linnansaaren kansallispuistoon on helpointa tutustua meloen. Puistoon kuuluu peräti 130 saarta ja satoja luotoja. Saarilla on runsaasti nuotiopaikkoja, telttapaikkoja ja käymälöitä. Huomaa, että monille saarille saavat nousta maihin vain saimaannorpat, joita täällä uiskentelee kymmenittäin. Pidä niihin riittävä välimatka.

Suurimmalle saarelle, Linnansaarelle pääsee kesäisin vesibussillakin. Saaren torpalla harjoitetaan talkoovoimin kaskiviljelyä entisaikojen tapaan. Kaskiajasta kertovat laajat lehtimetsät, joissa pesii valkoselkätikka ja maakuntalintu kuhankeittäjä.

Puiston monet retkipolut kiertävät Linnansaarella. Tuhat vuotta sitten vartiopaikkana käytetyltä Linnavuorelta on upeat näkymät lähes joka suuntaan. Talvisin jäälle aurataan kymmenien kilometrien mittainen luistelurata.

Karttamme painetaan mainiolle Tyvek-materiaalille, joka on vedenkestävää ja repeämätöntä. Oivallisen lehtijaon ansiosta seudun tärkeimmät nähtävyydet näkyvät samalla kartalla.
Tunnus/ISBN:
9789189541283

Suositellut tuotteet
Muut ostivat myös nämä tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi