Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

Skridskokarta Mälaren 1:50.000

€40
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 210 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Skridskokartan över Mälaren är den mest avancerade kartan som någonsin gjorts där skridskoåkarens behov är i fokus. Kartan är utvecklad i nära samarbete med Mårten Ajne, en av Sveriges mest erfarna och kunniga skridskoåkare som bland annat är författare till referensverket Stora boken om långfärdsskridsko och Skrinnarens guide till Mälaren. Mårten har bearbetat mer än femtio års is- och väderdata och kombinerat detta med den samlade erfarenheten inom skridskoklubbarna i Mälardalen.

Resultatet presenteras här i form av två kartor i skala 1:50000 som täcker hela Mälaren. Över 200 isläggningsområden visas med 11 olika färgade zoner, allt efter i vilket skede de fryser. Dessutom har stor noggrannhet lagts på sjöns strömställen och svaga områden, kända råkar, fartygsrännor och utflöden. Kartan innehåller även rekommenderade startplatser, parkeringar och lämpliga landpassager. I boken Skrinnarens guide till Mälaren ges fördjupad förståelse för hur kunskap om de olika isläggningsområdena kan användas när man planerar och genomför skridskoturer.




Tunnus/ISBN:
9789188335463

Suositellut tuotteet
Muut ostivat myös nämä tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi