Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

S:t Anna och Gryts skärgårdar 1:50 000

€18
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 330 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Den här kartan är utvecklad med skärgårdarna kring S:t Anna och Gryt i fokus. Den täcker hela området mellan Arkösund i norr och Västervik i söder.

I våra Sjö- och kustkartor gör vi samma grundliga arbete med vandringsleder som i våra terrängkartor, men valet av utsnitt är anpassade efter skärgårdarna och större vattensystem. Vi försöker även komplettera med information som är betydelsefull för framförallt paddlare. Det kan vara grund och farleder, rutter för skärgårdstrafik och annan intressant service som livsmedelshandel, torrtoaletter och bastu eller kanotlyft, färskvatten och lägerplatser längs populära paddelleder.

Vi har kommit fram till att det bästa materialet för en karta är Tyvek®. Det är gjort av en syntetfiber som gör kartan helt okänslig för vatten och mycket rivtålig. En Tyvekkarta går inte sönder i vecken eller tappar färgen när du använder den.

Läs mer om Tyvek här.
Tunnus/ISBN:
9789186773113

Suositellut tuotteet
Muut ostivat myös nämä tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi