Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

Halti Kilpisjärvi Pältsa 1:50 000

€19
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 688 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Kolmen valtakunnan huiput

Upeat suurtunturimme sijaitsevat Käsivarren karun komealla erämaa-alueella. Suosittu Kalottireitti vie Kilpisjärveltä länteen Ruotsin Pältsalle ja Norjan Parakselle sekä koilliseen Haltille, jonne pääsee lyhyempää reittiä pohjoisesta, Norjasta käsin. Mallan luonnonpuistoon pääsee patikoiden Kilpisjärven pohjoispuolella kulkevaa polkua. Paluumatkan voi tehdä myös vesibussilla. 

Käytämme kartoissamme laserkeilausaineistoa, jonka ansiosta korkeussuhteet ja maaston yksityiskohdat näkyvät aiempaa tarkemmin. Karttamme painetaan mainiolle Tyvek-materiaalille, joka on vedenkestävää ja repeämätöntä. Niinpä sinun ei tarvitse suojata karttaasi sateelta eikä karttasi repeydy käytössä. Valmistaja takaa materiaalin kestävän 20 000 taittokertaa. Nerokkaan lehtijaon ansiosta kaikki alueen tärkeimmät retkikohteet mahtuvat yhdelle kartalle.
Tunnus/ISBN:
9789186773458

Suositellut tuotteet
Muut ostivat myös nämä tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi