Toimitamme 24 tunnin sisällä - Yli 40 euron tilaukset ilman toimituskuluja. 

Vandra Upplandsleden 2a uppl

€26.90
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 604 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Upplandsleden tar med vandraren till flera av Upplands vackraste friluftsområden och naturreservat. Längs vägen finns möjligheter att slå läger i vindskydd vid ensligt belägna skogssjöar eller bo på herrgård och äta trerätters middag.

Den här boken består av två olika delar. Den första delen beskriver alla Upplandsledens etapper med detaljerade terrängkartor och information om grillplatser, vindskydd, kommunikationer med mera. Den andra delen utgörs av 24 förslag på korta och långa vandringsturer som tar fram det bästa som Upplandsleden har att erbjuda.

Bokens turförslag är skrivna av Gunnika Isaksson-Lutteman, som tidigare skrivit böckerna Vandra Roslagsleden och Vandra Gästrikeleden. Den del som beskriver ledens etapper är skrivna av Emelie Runfeldt som arbetar som naturvägledare på Upplandsstiftelsen.

Calazo förlag ger också ut de två officiella kartorna som finns över Upplandsleden i ett vattentåligt och hållbart material. Kartorna går även att köpa i digital form till iphone och ipad i appen Calazo kartor som finns att ladda ner från appstore.

Detta är den 2:a upplagan av boken.
Tunnus/ISBN:
9789188779038

Nämäkin tuotteet saattavat kiinnostaa sinua
Muut ostivat myös nämä tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi