Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

Muurinpohjan herkkuja

€30
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 1551 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Tämä kirja kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää onnistuaksesi kokkaamaan muurinpohjapannulla. Opit tekemään tulen, joka sopii pannun lämmönlähteeksi, ja ymmärtämään lämpöön vaikuttavia tekijöitä. Kirja esittelee myös markkinoilla olevat erilaiset muurinpohjapannut. Lisäksi opit ottamaan käyttöön uuden pannun ja puhdistamaan sen parhaiten.

Muurinpohjapannulla on pitkät perinteet. Sen idea vie aikaan, jolloin tuli oli luonnollinen osa jokapäiväistä elämää. Yhä useammat retkeilijät ovat löytäneet uudelleen tämän yksinkertaisen ja monipuolisen välineen, joka on täydellinen valinta, kun kokkaillaan ulkona yhdessä suuremmalla porukalla. Sillä voit paistaa, friteerata, käristää, keittää, paahtaa ja jopa liekittää. Kirjaan on koottu nelisenkymmentä helppoa reseptiä, jotka on muokattu muurinpohjapannulla valmistettaviksi.

Kirjoittaja Elle Nikishkova on yksi Ruotsin seuratuimmista retkikokeista. Hän liikkuu sujuvasti eri ruokakulttuurien välillä ja käyttää mieluusti makuja ja menetelmiä, jotka hän on hakenut maailman eri nurkilta. Lisäksi Elle on koulutettu sienineuvoja, ja hän pitää säännöllisesti sienenpoiminta- ja retkiruokakursseja ympäri Ruotsia. Hän on aikaisemmin kirjoittanut Herkuttelijan sienikirjan (Calazo 2021).
Tunnus/ISBN:
9789189541474

Suositellut tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi