Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

Kungsleden: Ammarnäs–Hemavan 1:50 000

€19
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 982 kpl).
Ei saatavana
Saapumisviesti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saatavana. Säilytämme sähköpostiosoitteesi korkeintaan 180 päivän ajan.

Vi på Calazo har utvecklat fem kartor i skala 1:50.000 med en unik detaljrikedom som täcker hela Kungsledens sträckning mellan Abisko i norr till Hemavan i söder.

Den här kartan täcker den sydligaste delen mellan Ammarnäs och Hemavan men utsnittet omfattar även hela fjällområdena kring Ammarfjället och norr om Norra Storfjället.

Här hittar du en översiktskarta som visar våra kartor över Kungsleden.

Ska du fortsätta din vandring norrut mot Jäkkvik via Adolfström kan du komplettera med kartan Kungsleden: Kvikkjokk–Adolfström 1:50.000.

Den här kartan är en av de kartor vi kallar för den nya generationens fjällkarta. Det innebär en detaljrikedom som inte finns i andra kartor över samma område. Terränginformationen är baserad på flygburen laserskanning. Förutom helt nya höjdkurvor med ekvidistans 10 meter framträder bland annat vattendrag och branter på ett avsevärt bättre sätt än tidigare. Lederna återges med större noggrannhet liksom sankmarker, byggnader, stenbunden mark och svårframkomlig vegetation.

Vi har kommit fram till att det bästa materialet för en karta är Tyvek®. Det är gjort av en syntetfiber som gör kartan helt okänslig för vatten och mycket rivtålig. En Tyvekkarta går inte sönder i vecken eller tappar färgen när du använder den.

Läs mer om Tyvek här.




Tunnus/ISBN:
9789188335340

Suositellut tuotteet
Muut ostivat myös nämä tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi