Lähetämme tilauksesi 24 tunnin kuluessa – Yli 40 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta

Tommi Sirviö

Tommi Sirviö on Kainuusta lähtöisin oleva helsinkiläistynyt maantieteilijä, kartografi ja biologi. Hän on retkeillyt ympäri Suomen lapsuudestaan asti. Vaellukset ovat vieneet hänet myös Nepaliin.

Nuuksiossa Tommi on patikoinut yli kaksi vuosikymmentä ja löytää sieltä yhä uusia ilonaiheita. Tommia kiehtovat vanhat metsät, luonnontilaiset suot, luolat ja jääkauden jäljet.

Tommi on kirjoittanut Nuuksion retkeilyoppaan ja viimeistelee parhaillaan Repoveden retkeilyopasta. Kolmannen kirjan maastotyöt ovat jo alkaneet.

 

Jouni Laaksonen

Jouni Laaksonen on Kuhmossa asuva retkeilylle omistautunut tietokirjailija, eräopas ja diplomi-insinööri. Hän on kolunnut pohjoisen erämaat ja retkikohteet moneen kertaan ja kirjoittanut kokemuksistaan toistakymmentä kirjaa ja satoja lehtiartikkeleita.

Laaksosta kiinnostavat erityisesti erämaat, pitkät Lapin-vaellukset, kansallispuistot, päiväretket perheen seurassa ja autiotuvat. 

Jouni Laaksonen on ahkera kirjoittaja, pätevä luontokuvaaja ja kysytty puhuja. Hänelle myönnettiin Suomen tietokirjailijoiden Tietokirjailijapalkinto vuonna 2016.

Jouni on kirjoittanut Kiilopää - Retkeilyopas ja tunturikartta -paketin retkeilyoppaan ja ollut ideoimassa tunturikarttaa.

 

Mikko Lamminpää

Mikko Lamminpää on Saimaan rannalta Tuusulaan kulkeutunut retkeilytoimittaja, partiojohtaja ja reippaan pojan isä, joka retkeilee mieluiten meloen, hiihtäen, patikoiden ja pyöräilllen. Hän kantaa repussaan jännittäviä yllätyksiä ja herkullisia eväitä. Koulutukseltaan Mikko on metsätalousinsinööri (metsien monikäyttö) ja kauppatieteiden maisteri (ympäristöjohtaminen). Hän on entinen Retki-lehden päätoimittaja ja Suomen luontokeskus Haltian näyttelytuottaja. Hän on kirjoittanut Pienen pienen vaellusoppaan, Tunturivaelluksen ja kääntänyt Villin luonnon puuhakirjan. Lisäksi Mikko on toimittanut kaikki Calazon suomenkieliset kirjat.

Titel

Text

Tuote on lisätty ostoskoriisi